Despre Mine

7-1Muzica! Nu e gresit cand spui ca muzica a descoperit-o pe ea si i-a condus pasii in viata. Din copilarie a stiut ca va gasi orice pretext muzical de a ajunge pe scena, fiindca pur si simplu nu poate sta departe de ea.

O intalnesti si ii remarci chipul expresiv si frumos. Apoi, ii simti sensibilitatea aparte, pentru ca ajunge usor la inima ta si iti canta. Iti canta despre dragoste si vise, despre putere si incredere… Andreea traieste povestile pe care ti le spune cu toata fiinta ei!

Primele experiente muzicale, care i-au alimentat puternic pasiunea pentru cantat, le are alaturi de casetele inregistrate pe care le asculta ore intregi si incerca sa le reproduca cu exactitate. Momentele de bucurie sau tristete isi gaseau ecoul in lungile plimbari pe dealurile din apropierea orasului natal, acolo unde impartasea naturii cantul ei neinfranat de nimeni si nimic… Apoi o aflam in coruri, unde deprinde pasii esentiali in scoala muzicii. Talentul sau este consolidat de prima sa profesoara de canto Maria Simion ( fosta prim solista a Operei Romane din Bucuresti ) care cu rabdare si migala slefuieste vocea sa putin cate putin. De acolo pana la scena nu a mai fost decat o treapta.

In 2007, participa la prima editie in Romania a concursului televizat “Megastar” si se claseaza pe locul II alaturi de Catalin Josan. Duetul alaturi de Paula Selling pe piesa “Timpul” o aduce pe Andreea in atentia publicului roman.

In 2007, se alatura trupei Sistem impreuna cu care inregistreaza piesa “Boca del Inferno”, piesa care se claseaza pe primele locuri in topurile radiourilor din Romania. Succesul nu se opreste aici ci depaseste granitele tarii in 2008, sustinand alaturi de Sistem mai multe concerte in Europa.

Anul 2009 o trimite pe Andreea direct pe scena “Cerbului de Aur“, unde, alaturi de trupa Sistem, deschide oficial serile festivalului.

2010, ii aduce Andreei un proiect nou si asteptat : Sweet Lemon , pe piesele carora colaboreaza cu Narcotic Sound Production (Make me wanna).

In anul 2011 participa la mult asteptatul show musical The Voice , in urma caruia , antrenorul sau Marius Moga , impresionat de determinarea si dorinta Andreei de a canta, ii produce o piesa foarte sensibila “Good Morning Sunshine “.

2011 este un an muzical in toata puterea cuvantului deoarece se alatura trup si suflet trupei Zum , experimentand sonoritati si stiluri noi , aparte alaturi de muzicieni creativi si non-conformisti . Crede cu tarie in muzica pe care o compune in prezent , in mesajele pieselor pe care le scrie singura, sperand ca prin muzica Zum ascultatorii sa aleaga armonia si muzica in locul zgomotului.
Andreea despre Andreea “Life without music is a waste of time…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>